Komak potjerao Neretljaka. Zrinski izgubio 5:0 od Cibalije

Foto: Matija Milanovic/PIXSELL

ZRINSKI iz Jurjevca ponovo je, šesti put ove sezone, izgubio u utakmici SuperSport Prve nogometne lige. Cibalija je u Vinkovcima pobijedila 5:0. Momčad Zrinskog nastupala je u subotu bez glavnog trenera. Vodio ih je trener golmana Dražen Dikonić, a najavio je da će ih voditi Ivan Komak, kontroverzni predsjednik kluba. No na klupu protiv Cibalije nije smio.

Komak je, naime, otpustio trenera Matu Neretljaka uoči ove utakmice. Zrinski je prošle sezone do zadnjeg kola konkurirao za ulazak u prvu ligu, ali je izgubio od Šibenika te se nije uspio plasirati. Komak je u srpnju ove godine rekao da će njegova momčad osvojiti drugu ligu "s 15 bodova prednosti ispred drugog", ali to je zasad znanstvena fantastika.

Zrinski je na predzadnjem mjestu na tablici sa samo tri boda iz sedam kola te je puno bliže ispadanju nego borbi za vrh. Momčad je, u odnosu na prošlu sezonu, napustilo puno važnih igrača. Na prvom mjestu je trenutno Vukovar 1991 sa 16 bodova i utakmicom manje od drugoplasirane Opatije, koja je na 14 bodova. 

Komak: Neću više igrače dovoditi ovako

"Napravio sam dvije greške, prva je selekcija igrača, druga odabir trenera. Više nikada neću dovoditi igrače ovako, izabrat ću desetak najboljih u našoj ligi i sve ostalo dovoditi iz višeg ranga, sve drugo je besmisleno.

Nažalost bacili smo vrijeme uzalud, ali ja imam vremena, živjet ću poput Abrahama, nikud mi se ne žuri, sigurno ne odustajem od onoga što sam najavio i što znam da će se dogoditi", rekao je Komak uoči ove prvenstvene utakmice.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.