Kovačević: Ne zanima me suđenje. Ako ih veseli to raditi protiv Slavena, neka nastave

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

HAJDUK je u desetom kolu SuperSport HNL-a na gostovanju pobijedio Slaven Belupo 2:0. Momčad Gennara Gattusa do tri boda došla je golovima na kraju prvog dijela. Tomislav Božić zabio je autogol, a u strijelce se upisao i Stipe Biuk. Ovom pobjedom Hajduk se odvojio na vrhu prvenstvene ljestvice s 24 boda, četiri više od Rijeke i Dinama. Utakmicu je komentirao Mario Kovačević, trener Slaven Belupa:

"Teško mi je išta reći, još se nisam smirio. Dobro smo ušli u utakmicu, slutili smo da ćemo povesti. Emocionalno smo se potrošili na poništenim pogocima i utakmica je otišla u za nas krivom smjeru. Pokušali smo u drugom poluvremenu nešto promijeniti, ali Hajduk je iskusno smirio utakmicu. Mogu im čestitati, a mi se okrećemo sljedećoj utakmici."

Nedostajali su neki igrači u veznom redu. Kako ste zadovoljni njihovim zamjenama? 

Mislim da smo u sredini dominirali, ali bilo bi još bolje da su oni danas bili s nama. Nisu njihovi izostanci krivi za poraz, trebamo pametnije odigrati u nekim situacijama kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. 

Bili ste nezadovoljni suđenjem, pogotovo drugim pogotkom Hajduka. 

Doktor mi je rekao da Bosec ima mali potres mozga. Nismo htjeli riskirati s njim. Za gol sam se bunio zbog visoko podignute noge, ali ne zanima me suđenje, neka sude kako hoće. Uvijek se to sudilo, ne razumijem. Ako ih veseli da to rade protiv Slaven Belupa, neka nastave. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.