Kranjčar čvrsto odlučio: Ostajem u Tottenhamu, Slaven Bilić je uz mene

NIKO KRANJČAR napokon je odigrao utakmicu za Tottenham, točnije Kranjčar je upisao deseti ovosezonski nastup za Spurse u pobjedi protiv Cheltenhama u FA Cupu.

Iako je očito da minutažu dobiva na kapaljku, Kranjčar i dalje tvrdi da će do kraja sezone ostati na White Hart Laneu.

"Još uvijek vjerujem u budućnost u Tottenhamu, silno želim ostati u klubu i što bolje se pripremiti za nadolazeći Euro. Svi u klubu se ponašaju prema meni odlično otkad sam došao ovdje i iako ne igram redovito nadam se da ću biti što spremniji za Europsko prvenstvo. Želim svima dokazati da zaslužujem igrati za Hrvatsku", prenosi Espnstar.com.

Kranjčar željan dokazivanja

Vedran Ćorluka je pao u nemilost Harryja Redknappa baš kao i Niko, a prema pisanju talijanskih medija Vedran i Niko bi se mogli preseliti iz Londona u Rim. Čarli bi pripao Romi, a Niko bi nastavio karijeru pod palicom Edoarda Reje u Laziju. Međutim, Kranjčar to odbija.

"Želim ostati u Spursima kako bi izbrusio formu za Europsko prvenstvo. Bilić mi daje veliku podršku u odluci. Nadam se da ću se dokazati barem kroz prijateljske susrete."

Tottenhamov trojac se raspada, a jedino Modriću cvatu ruže. Iz dana u dan engleski se mediji igraju gdje će Luka završiti. Čini se kako je u ovom trenutku Chelsea nešto konkretniji od Manchester Uniteda.

"Chelsea? Ne, ne to je bilo davno. Mislim da je Luka zaboravio na to, što se i vidi kako igra u zadnje vrijeme. On je fantastičan", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.