Kroos: Bayern i Barcelona ove sezone neće osvojiti ni drugo mjesto

Foto: EPA

JEDAN od najboljih veznjaka svih vremena Toni Kroos (34) ovog ljeta je nastupom na Europskom prvenstvu u rodnoj Njemačkoj okončao svoju igračku karijeru. U njoj je nosio dresove Bayern Münchena i Real Madrida s kojima je osvojio čak šest naslova europskog prvaka.

S reprezentacijom Njemačke najveći uspjeh ostvario je prije deset godina u Brazilu kada je postao prvak svijeta. Kroos je sada gostovao u njemačkom podcastu Einfach mal Luppen sa svojim godinu dana mlađim bratom Felixom, također bivšim nogometašem.

Razgovarali su o brojnim aktualnim temama, a dotakli su se i Bundeslige u kojoj je prošle sezone sjajni Bayer Leverkusen osvojio naslov bez poraza i tako prekinuo Bayernovih 11 godina dominacije. Bayer je osvojio i kup, a u cijeloj sezoni izgubio je samo jednu utakmicu, finale Europske lige protiv Atalante.

Barceloni i Bayernu predviđa treće mjesto

Kroos predviđa kako će ekipa Xabija Alonsa obraniti naslov, a Bayern ne vidi ni kao viceprvaka: "Bayer Leverkusen će obraniti naslov, a moja je prognoza da će Borussia Dortmund osvojiti drugo mjesto. Prije mjesec i pol rekao bih da će Dortmund biti peti u najboljem slučaju. Smatram da su ranije imali vrlo loše transfere, ali su ovog ljeta napravili senzacionalan posao."

Braća Kroos prognozirala su da će Bayern biti treći, a RB Leipzig četvrti, baš kao i u prošloj sezoni. Za kraj je prognozirao i sezonu u Španjolskoj: "Mislim da će to biti suverena priča kroz dulje razdoblje, Real će naravno obraniti naslov prvaka Španjolske, oko toga nemam nikakvih dvojbi. Utrku za drugo mjesto dobit će Atletico Madrid ispred Barcelone."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.