Kroos: Malo mi je čudno gledati Realove utakmice

Foto: EPA

TONI KROOS oprostio se od Real Madrida i njegovih navijača krajem prošle sezone, a u nogometnu mirovinu otišao nedugo nakon toga, kao član njemačke reprezenatcije na Europskom prvenstvu. Sad se vraća na Santiago Bernabeu, ali samo u ulozi gledatelja na sutrašnjem ogledu Reala i Villarreala.

Svog statusa umirovljenika dotaknuo se u podcastu s bratom Felixom u kojem je bilo riječi o odluci koju je donio i iza koje stoji, unatoč mišljenjima mnogih koji bi ga i dalje rado gledali u Realovom dresu. "Odluka je konačna. Moramo to prihvatiti, nema se smisla na to vraćati. To što ljudi govore je kompliment, ali treba se prilagoditi tome i ići dalje", rekao je i nastavio:

"Real Madrid je nastavio i kad je otišao Cristiano Ronaldo i kad ga je napustio Sergio Ramos. Klub se prilagodi i nastavi pobjeđivati. Bez njih dvojice, iako su apsolutne legende i iako su bili važni igrači, osvojene su dvije Lige prvaka. Isto će se dogoditi i sada."

S Realom je osvojio 21 titulu

"Malo mi je čudno gledati Realove utakmice, perspektiva je drugačija. I dalje se osjećam kao da sam dio tima, to ne mogu ignorirati. Ali nemam potrebu reći da mi nedostaje osjećaj igranja", dodao je.

Najtrofejniji (34) igrač u povijesti njemačkog nogometa, samo s Realom je osvojio 21 titulu. Među ostalim s tim je klubom, za koji je igrao od 2014. do ove godine, bio pet puta osvajač Lige prvaka i četiri put pobjednik španjolskog prvenstva.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.