Krovinović: Respektiramo Dinamo, ali u Zagreb stižemo sa stavom

Foto: Luka MladinicPIXSELL

HAJDUK je u utakmici 5. kola SuperSport HNL-a svladao Osijek 1:0. Strijelac jedinog gola susreta igranog na Poljudu bio je Marko Livaja, nakon što je u 56. minuti prihvatio loptu na 40-ak metara od suparničkog gola, odigrao dupli pas s Rokasom Pukštasom, utrčao u kazneni prostor i pogodio. Svoj dojam o utakmici i najavu sljedećih Hajdukovih ispita dao je Filip Krovinović.

"Zaslužena tri boda naše ekipe. Čestitke mojim suigračima, prijateljima. Mislim da Osijek nije stvorio ništa konkretno, niti jednu šansu. Imali smo više opasnih prilika, mogli smo pobijediti s više razlike, ali dobro, tri boda su tu, to je najbitnije. Okrećemo se novom tjednu", rekao je Krovinović za Dalmatinski portal i dodao:

"Mogla je biti i veća pobjeda. Izvukao ih je Malenica nekoliko puta. Pokazali smo više igre, želje i htijenja u drugom poluvremenu. Pohvale svim momcima na utakmici po ovoj sparini."

Krovinović: Livaja je osjetio grč, mislim da nije ništa ozbiljno

Strijelac Livaja je napustio teren u završnici susreta.

"Što reći o Marku? Čestitke mu na pogotku i na odličnoj igri, baš kao i svim drugim momcima. Svi su bili dobri, ovo je timski sport, ne trebamo izdvajati nikoga. Mislim da nije ništa ozbiljno. Malo je osjetio neki grč pa je s obzirom na to da više nije mogao dati svoj maksimum izašao iz igre."

Sljedeće kolo donosi najveći derbi hrvatskog nogometa. Sljedeće subote na stadionu Maksimir igrat će Dinamo i Hajduk.

"Respektiramo Dinamo. Imamo super stanku, osvojili smo tri boda u važnom trenutku. Imamo vremena pripremiti se, neće biti lako, ali to je derbi, idemo u Zagreb sa stavom. Bit će to pravi test naše vrijednosti. Trenutačno su prvi na tablici. Idemo s gardom, dignute glave, to je ono što se očekuje od najvećeg hrvatskog derbija", zaključio je Krovinović.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.