Krstanovićev debi iz snova: Pogoci za mamu i tatu

DINAMOVI igrači sretni su izlazili iz svlačionice nakon uvjerljivog otvaranja sezone, no jedno se lice posebno isticalo. Ivan Krstanović jedva je spajao rečenice, a kako i ne bi nakon debija iz snova. Pogledajte što su nakon utakmice za Indexovu kameru rekli i Bišćan, Ibanez, Leko, Badelj te igrači iz tabora Neftchija: Mitreski i Stamenković.

"Prekrasan debi, najbolji koji sam mogao očekivati. Mogu se samo zahvaliti svim ovim divnim ljudima, koji su nas bodrili. Moram priznati da nikad nisam igrao u ovakvoj atmosferi. Prije utakmice je bilo malo pritiska, ali sve se to brzo zaboravi. Pogotke posvećujem svojoj obitelji, mami i tati, koji su prvi put došli ovdje gledati utakmicu", sretan je bio Dinamov napadač koji je zabio dva pogotka i izborio penal.

Milan Badelj probio je led, Dinamo je pola sata teško disao, a onda se otvorilo...

"Bilo nam je zaista teško u početku, bilo je dosta vruće, ali odradili smo to odlično. Pokazali smo da u odnosu na prije i mi možemo ostati strpljivi nakon što dvadeset minuta ne zabijemo pogodak. To je sigurno naš napredak, a pojačanja koja su stigla praktički kao da i nisu novi igrači. Osjećamo kao da su s nama odavno", rekao je Badelj.

Jerko Leko nakon devet godina ponovo je istrčao u Dinamovom dresu.

"Naravno da nije isto igrati vani u Europi  gdje potpišeš ugovor i igrati za svoj klub, za klub koji voliš. Hvala publici, bilo je prekrasno. Pokazalo se da ljudi vole i žele nogomet, samo im ga treba pružiti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.