Kruno Jurčić: Karoglan još uvijek nema poraz. To je problem za Hajduk

Foto: LZeljko Hladika/PIXSELL, Marko Lukunic/PIXSELL

BIVŠI Dinamov trener Krunoslav Jurčić u HRT-ovom je Stadionu gostovao uoči nastavka SuperSport HNL-a. Dinamo i Lokomotiva sutra igraju prvu HNL utakmicu u 2024. godini. Riječ je o zaostalom meču četvrtog kola, koji se trebao igrati u Kranjčevićevoj. Ipak, dogovorom klubova domaćinstvo je pripalo Modrima, koji su sutra veliki favoriti. Označio je Dinamovog Brunu Petkovića kao daleko najboljeg igrača lige.

Posebno je mnogo reakcija izazvao izjavama o Hajduku, najviše onom o Karoglanovom nizu neporaženosti. Jurčić ga je označio kao problem, a ta izjava je ubrzo postala viralna među navijačima Hajduka, koji vrlo direktno izražavaju svoje neslaganje s njom. Jurčić je dijagnosticirao dva problema Hajduka.

"Hajduk mora riješiti dva problema. Hajduk teško stvara šanse. Ako ne bude igrao tečnije i lakše zabijao, imat će problema na malim utakmicama. To je prvi problem Hajduka. Postoji i problem da Karoglan nema još nijedan poraz. Kad dođe do poraza, kako će se reagirati u toj situaciji?" rekao je Jurčić pa dodao:

"Tad samo automatizmi izvlače trenera i ekipu. Hajduk ne igra lako protiv nikoga, zato je možda bolje da na startu igra derbi, gdje će biti maksimalno motiviran. Euforija kod splitskih navijača lako se može okrenuti u drugom smjeru u slučaju poraza. Ljudi koji vode Hajduk su se ozbiljno pripremili i nakon dugo godina Hajduk ide ozbiljno po prvo mjesto."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.