Trener čeka gazdu da izađe iz zatvora, a u Dinamu pričaju o "izvanrednoj godini"

Foto: Hina

DINAMO sutra u 21. kolu HNL-a od 15 sati dočekuje Inter iz Zaprešića, a posljednju utakmicu jesenskog dijela prvenstva najavio je pomoćni trener Dinama, Damir Krznar. Zoran Mamić nije se pojavio pred novinarima zbog obiteljskih obveza, kako je naveo. Te obveze vjerojatno uključuju i čekanje vijesti o puštanju brata Zdravka iz remetinečkog pritvora.

U Dinamu su nam ponudili druge teme; Inter, Antu Ćorića i analizu sjajne Dinamove godine. 

"Najbitnije je što su nam gotovo svi igrači na raspolaganju, osim dva upitnika na stoperskom paru. Taravel osjeća posljedice problema s Ahilovom tetivom dok je Sigali dobio udarac u metatarzalnu kost i vidjet ćemo hoćemo li, unatoč njegovoj velikoj važnosti za momčad, riskirati, započeo je Krznar pa nastavio o Interu:

"Pokazali su u tri utakmice protiv Rijeke koliko su opasni, trener je moj dugogodišnji prijatelj, jako ga respektiram i sigurno će nam otežati posao. Sigurno da im je veliki hendikep izostanak Nestorovskog, ali i bez njega nisu za podcjenjivanje".

"Fenomenalna godina"

Krznar je dio izlaganja iskoristio da podsjeti na fenomenalnu Dinamovu godinu.

"Uvijek se može bolje, ali ovo je zaista bila fenomenalna godina za nas. Završili smo sezonu s dvostrukom krunom bez poraza i krenuli u novu s ciljem da izborimo Europsku ligu. na kraju smo zasluženo ušli u Ligu prvaka gdje smo odigrali jednu od boljih europskih sezona. U domaćem prvenstvu smo, uz respekt prema Interu i dozu opreznosti koju moramo imati u toj utakmici, osvojili jesensku titulu i prošli smo dalje u Kupu", rekao je Krznar.

"Ne znam ništa o interesu Reala za Ćorića"

Vruća tema u klubu su zategnuti odnosni obitelji Ćorić i Mamić. Mladić je za Index nakon derbija rekao da vjerojatno odlazi iz kluba, a s raznih strana nude mu se i razne opcije. Iz obiteljskog obrta obitelji Ćorić u Središću, stiže i priča o interesu Reala. 

"Ne znam ništa o tome", jednostavno je odgovorio Krznar.

Može li Dinamo zadržati Ćorića, stiglo je i jednostavno pitanje. 

"Ne trebamo mi ništa pokušavati jer on ima ugovor s Dinamom i naš je igrač".

Krznar je na koncu istaknuo da Dinamo ima otvorenu poziciju zadnjeg veznog nakon gubitka Ademija. Gorući je to problem za konstrukciju momčadi, no pomoćni trener ističe da će se pojačanja možda tražiti i unutar vlastitog kadra. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.