Kulenović: Sve mi je u magli. Sjećam se da je lopta ušla i dečki su bili na meni

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMO je na gostovanju pobijedio RB Salzburg 0:2 u trećem kolu Lige prvaka. Strijelci Dinama bili su Sandro Kulenović u 49. i Bruno Petković u 84. minuti, a austrijski viceprvak je od 66. minute imao igrača manje jer je direktan crveni karton dobio golman Alexander Schlager.

Zagrebačkom klubu ovo je bila prva pobjeda u novoj sezoni Lige prvaka nakon poraza od Bayerna (9:2) i remija s Monacom (2:2). Salzburg je doživio treći poraz nakon što nije uspio doći do bodova protiv Sparte Prag (3:0) i Bresta (0:4). Kulenović je nakon utakmice dao izjavu za HRT.

"Nisam svjestan... Dečko rođen i odrastao u Zagrebu te prošao Dinamovu školu zabio je gol za Dinamo u Ligi prvaka. Ne da je to ispunjenje snova, nego nema dalje od toga. Vjerujem da je ovo tek početak. Pobijedili smo na teškom gostovanju, vrlo važna tri boda. Došli smo po što smo htjeli, to je trener najavljivao i tako smo se postavili", rekao je Kulenović.

"Skoro su mi krenule suze radosnice"

Dinamo je došao u vodstvo u 49. minuti i tako sjajno otvorio drugo poluvrijeme. Ogiwara je ubacio s lijeve strane, lopta je došla na desnu stranu do Stefana Ristovskog, koji je povratnim dodavanjem uposlio Kulenovića, a on pogodio drugu stranu Salzburgova gola. Kulenoviću je ovo bio deseti gol ove sezone, čime je najbolji strijelac Dinama.

"Sve mi je u magli, samo se sjećam da je lopta ušla unutra i da su za tren dečki bili na meni. Skoro su mi krenule suze radosnice. To je nešto što sanjam cijeli život. Svi znaju moju emociju prema Dinamu. Što sam sve prošao... Na kraju nisam bitan ja, bitan je dinamo. Imamo četiri boda. Sad imamo prvenstvo, trebamo se tome okrenuti", dodao je Kulenović.

"Jednostavno u ovoj ekipi ima puno dobrih pojedinaca, uvijek će netko iskočiti. Na kraju momčad pobjeđuje velike utakmice. Nenadmašivo je kakav karakter ima ova momčad. Ovo je tek početak. Rame? Sad se hladi, zakočeno je, vidjet ćemo kako će biti", zaključio je Kulenović.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.