Iz Dinama su otišli u Kustošiju. Sad ih dolaze gledati Liverpool, Arsenal, Dortmund

Foto: NK Kustošija

NAKON što je prošlog ljeta prodala Mikayila Fayea u Barcelonu za pet milijuna eura, a zimus Dinu Klapiju u Leipzig za 5.2 milijuna eura, Kustošija bi ovog ljeta mogla napraviti još dva velika transfera. Kako doznajemo, na subotnju utakmicu zadnjeg kola juniorskog prvenstva protiv Hajduka stižu skauti najvećih europskih klubova. 

Ljudi iz Liverpoola, Arsenala, Dortmunda, Valencije, Lillea i Aston Ville dolaze gledati 17-godišnjeg Lovru Chelfija i 16-godišnjeg Niku Tomaševića, na kojima Kustošija namjerava dobro zaraditi. Riječ je o iznimno talentiranim klincima, koji igraju i u višim kategorijama, a već neko vrijeme su na radaru spomenutih klubova.

Chelfi (na glavnoj slici) može igrati iza napadača ili na krilu, a ove je sezone u svim kategorijama odigrao 31 utakmicu te upisao šest golova. Tomašević (na slici iznad) je "osmica", a odigrao je ukupno 11 utakmica, od čega dvije za Kustošijine seniore, i zabio jedan gol.

Kustošija će za svakog od njih tražiti oko dva milijuna eura, a u kombinacijama su postoci od buduće prodaje ili neki bonusi. Chelfi i Tomašević igrači su iz Dinamove škole, koji su ove zime odlučili otići u Kustošiju i kroz klub koji vodi najuspješniji hrvatski menadžer Andy Bara tražiti priliku za uspješnu karijeru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.