Lacković zabio pet golova u porazu HSV-a

RUKOMETAŠI Flesburga pobijedili su HSV 32:28 u susretu 29. kola njemačkog prvenstva. Porazom hamburške momčadi, Kiel je i teoretski osvojio, odnosno obranio naslov njemačkog prvaka.

HSV i Flensburg, aktualna i bivša momčad hrvatskog reprezentativca Blaženka Lackovića, nedavno su se dva puta sastali u četvrtfinalu Lige prvaka. Tada je HSV sretno prošao u polufinale, nakon gostujućih plus 3 i domaćih minus 2.

No, ovoga puta, pred 6.300 gledatelja u Flensburgu, zasluženo je slavio domaćin, koji je gotovo cijelu utakmicu kontrolirao rezultat. Poveo je Flensburg sa 10:5 u 19. minuti, ali su gosti do poluvremena uhvatili rezultatsku ravnotežu (15:14), a u četvrtoj minuti nastavka su stigli i do jednog vodstva na utakmici, semafor je pokazivao 16:17. No, završnica je opet pripala Flensburgu, koji je tri minute prije kraja poveo i sa 6 pogodaka prednosti.

Lacković je u HSV-u bio drugi najbolji strijelac sa 5 golova. Efikasniji od njega bio je Danac Hans Lindberg sa 7 golova. I kod domaćina su briljirali danski internacionalci, Lasse Boese je zabio 10 golova, Lars Christiansen je dodao 8.

Porazom HSV-a, Kiel je i teoretski osigurao novi naslov prvaka Bundeslige. 

Rukometna Bundesliga, 29. kolo:

Flensburg - HSV 32:28

Redoslijed: 1. Kiel 55, 2. HSV 43, 3. Rhein-Neckar Löwen 42, 4. Lemgo 41, 5. Goppingen 39, 6. Flensburg 38...

Totalsport
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.