Srpski trener: Kad bi me Hajdukovi navijači prihvatili, osvojio bih titulu

Foto: Profimedia

SRPSKI trener Nenad Lalatović (46) trenutno je nezaposlen. Nekadašnji kapetan i trener Crvene zvezde dosad je vodio 19 klubova u trenerskoj karijeri, a posljednji angažman je imao u Spartaku iz Subotice. U Srbiji je poznat kao vrlo karizmatičan trener, a u igračkoj karijeri je još bio član Šahtara i Wolfsburga u inozemstvu.

Lalatović bi rado vodio Hajduk

Lalatović je kum proslavljenog srpskog kapetana Nemanje Vidića te veliki prijatelj legendarnog hrvatskog kapetana Darija Srne, a sada je u Denis podcastu otkrio kako bi volio voditi splitski Hajduk: "Hajduk dugo čeka titulu, ali i Srna, Pletikosa, Hrgović... Moji veliki prijatelji su nekada igrali u Hajduku i mislim da Hajduk kao klub zaslužuje osvojiti titulu", rekao je srpski trener pa dodao:

"Nisam nikada imao ponudu iz Hrvatske, ali ako bih je dobio, zašto ne? Volio bih postati trener Hajduka i osvojiti s njim titulu. Hajduk je veliki klub i ima sjajne navijače, ali pitanje je bi li me prihvatili, jer sam iz Srbije. Ako bi me prihvatili, ne bih imao ništa protiv toga da radim u Hajduku i da im baš ja donesem titulu."

Hajduk sutra započinje SHNL sezonu

Lalatović je u trenerskoj karijeri uglavnom vodio manje srpske klubove poput Radničkog iz Niša, Radničkog iz Kragujevca, Voždovca i Mladosti iz Novog Sada. Lalatović je u karijeri vodio 475 utakmica. Upisao je 229 pobjeda, 116 remija i 130 poraza. Ima 48.21 posto ostvarenih pobjeda u karijeri.

S druge strane, Hajdukov trenutni trener je Gennaro Gattuso, koji će povesti splitski klub u novi pokušaj osvajanja naslova prvaka. Hajduk sutra od 21 sat otvara sezonu SuperSport HNL-a na Poljudu protiv Slaven Belupa. Prethodno je izbacio HB Torshavn u drugom kvalifikacijskom kolu za Konferencijsku ligu, a sljedeći europski protivnik bit će mu slovački Ružomberok.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.