LeBron i Lakersi morali bježati iz dvorane jer se par žestoko posvađao u WC-u

Foto: Profimedia

PRIPREME Los Angeles Lakersa za utakmicu u Portlandu u petak omela je pucnjava u blizini dvorane, zbog čega je ona evakuirana iz preventivnih razloga, pa su se LeBron James i suigrači pod zaštitom morali privremeno premjestiti na drugu lokaciju.

Gledatelji uglavnom još nisu bili pristigli u Moda Center, ali Lakersi su već bili unutra i pripremali su se za prvi izlazak na raspucavanje prije utakmice kad se čula pucnjava. Prema sigurnosnom protokolu, momčad je prekinula standardne aktivnosti te je ispraćena u "sigurno područje".

Sukob muškarca i žene u montažnom WC-u

Policija je objavila da je do pucnjave došlo uslijed sukoba muškarca i žene u prijenosnom WC-u pokraj šaltera za prodaju ulaznica ispred dvorane. Muškarac je, javlja policija, ispalio hitac i zaključao se u WC, a uskoro je priveden, dok je žena pobjegla bez ozljeda.

Iako je Lakersima poremećena rutina prije utakmice, uskoro su se vratili u dvoranu i pobijedili domaće Trail Blazerse 107:95, uz 35 poena LeBrona Jamesa. Time su popravili omjer u sezoni na 7-6, ali i nastavili niz nepobjedivosti u NBA kupu, u kojem imaju 3-0 i najbolju koš-razliku od svih 30 momčadi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.