LEGENDE SE VRAĆAJU U FIFA-u 18 Moći ćete igrati s "pravim" Ronaldom, dajte nam i - Roberta Carlosa!

Foto: EA Sports

NAKON što je EA Sports ovog tjedna izbacio prvi "teaser" novog nastavka najpopularnije nogometne simulacije na svijetu, polako izlaze detalji oko novosti koje donosi FIFA 18.

Iako detalji još nisu poznati, EA Sports će u novu Fifu uvesti "Icons", odnosno nogometne ikone, s kojima ćete moći igrati Ultimate Team. Jedna od njih će sigurno biti Luiz Nazario da Lima poznatiji kao Ronaldo, a oni koji prednaruče igru dobit će njega i Cristiana Ronaldo besplatno na pet utakmica u Ultimate Teamu.

Portugalc će biti na naslovnici nove Fife, a moći će se naručiti i "Icon Edition" igre sa starijim Ronaldom na naslovnici.

Icons će zamijeniti dosadašnje Legends, ali će sustav biti nešto drukčiji, iako će EA Sports detalje objaviti naknadno.

No, bit će zanimljivo koga će tvorci igre ubaciti u popis ikona. Osim Pelea i Maradone, voljeli bismo među ikonama vidjeti i, recimo, Romarija. U paru sa "starim" Ronaldom mogao bi raditi čuda u protivničkim obranama, a ne bi loše bilo imati i Gabriela Batistutu čija igra glavom bi mogla terorizirati svakoga na koga bi naletjela.

Trebalo bi biti mjesta i za Edgara Davidsa, koji je bio na naslovnici Fife 2003, a za njega bi bilo mjesta u svakoj momčadi na FUT-u.

Na internetu se lobira i za Lilliana Thurama i Thierryja Henryja, kao i za Klinsmanna, Higuitu i Beckhama.

Ipak, svima onima koji su na starom ISS-u živjeli s Robertom Carlosom u napadu, drago bi bilo, barem iz sentimentalnih razloga, vidjeti legendarnog Brazilca i u FIFA-i 18. I gurnuti ga u napad koji put, čisto reda radi.

Nova FIFA u cijelom svijetu izlazi 29. rujna za sve platforme, tko naruči igru unaprije će, osim Ronalda i Ronalda, moći igrati tri dana ranije, 20 jumbo premium gold packova za FUT, osam posebno dizajniranih dresova za FUT i još nekoliko darova.

Više detalja o samoj igri znat će se sutra na EA Playu gdje će se i detaljnije predstaviti FUT Icons.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.