hnl

Leko preuzima Lokomotivu, Tomić odlazi u Kinu

GORAN TOMIĆ više nije trener Lokomotive.

Iako je danas bio na pripremama Lokomotive u Medulinu, Tomić bi već ovog vikenda trebao otići u Kinu i preuzeti momčad kineskog Guangzhoua, potvrđeno je Indexu iz izvora bliskih Lokomotivi.

"Ne mogu ništa komentirati", kratko nam je rekao Tomić.

Na njegovo mjesto trebao bi doći Jerko Leko koji je ovih dana započeo trenerski angažman u Hrvatskom dragovoljcu, ali će ipak preuzeti momčad kluba u kojemu zadnjih godina igra veteranski nogomet i vodi juniorsku momčad. Leko je u Lokomotivu trebao doći najvjerojatnije na kraju ove sezone, ali je Tomićev angažman u Kini došao ranije nego se očekivalo pa je transfer na relaciji Siget - Kajzerica odrađen nešto ranije.

Da Tomić odlazi iz Lokomotive dao je naslutiti i Mathias Chago koji u klubu radi kao skaut. Kamerunac je na Instagramu objavio story na kojemu se oprašta od Tomića na zajedničkoj večeri s komentarom "Sretno, treneru".

Službena potvrda ovih informacija očekuje se tijekom subote.

Tomić se tako vraća u Kinu u kojoj je od 2016. do 2017. radio kao pomoćnik Svenu Goranu Erikssonu u Shenzhenu, a prije toga je samostalno vodio tri kineska kluba od 2013. do 2016. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.