Livaković branio u remiju Fenerbahčea, Kotarski u porazu PAOK-a

Foto: EPA

NJEMAČKI bundesligaš Eintracht Frankfurt uvjerljivo je sa 3:1 u Istanbulu pobijedio Bešiktaš. Gosti su poveli u 19. minuti golom Omara Marmousha s bijele točke, a samo tri minute kasnije Eric Dina Ebimbe je povećao prednost Eintrachta. Ciro Immobile je u 27. minuti mogao vratiti Bešiktaš u život, međutim nije realizirao jedanaesterac, Kaua Santos je obranio njegov udarac.

Pobjedu njemačkog sastava potvrdio je Ansgar Knauff u 82. minuti. Domaćin je u poljednjim trenucima tek ublažio portaz golom Arthura Masuakua. Hrvatski napadač Igor Matanović igrao je za Eintracht cjeli susret, a u 67. minuti je postigao i gol, no poništen je zbog zaleđa.

Poraz PAOK-a

Twente i Fenerbahče su odigrali 1-1. Michel Vlap je doveo nizozemski sastav u prednost u 29. minuti, a izjednačio je Dušan Tadić u 71. minuti. Dominik Livaković je branio za turski sastav. Cijeli susret je odradio i Domnik Kotarski na vratima PAOK-a koji je u Solunu izgubio od rumunjske ekipe FCSB sa 0:1. Gol odluke zabio je Daniel Birliega u osmoj minuti nadoknade.

Gosti su završili utakmicu s igračem manje nakon što je u 55. minuti isključen Darius Olaru. Dejan Lovren nema pravo nastupa za PAOK jer je stigao u Solun nakon isteka roka prijava za europsku sezonu.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.