Lovren na sedmom nebu: Presretan sam, znam da ću opravdati povjerenje!

PRVE impresije Dejana Lovrena su fantastične. Nakon što je potpisao ugovor s Lyonom na četiri i pol godine, već se bacio u potragu za stanom i upoznavanje grada.

"Jednostavno znam da sam napravio sjajan potez. Grad je prekrasan, restorani fenomenalni, ljudi koje sam ovdje sreo neviđeno gostoljubivi. Tako sam dobro jeo ovih dana...", započeo je razgovor za SN.

Protekli su dani za sad već bivšeg Dinamovca bili pomalo nestvarni. Poput najveće zvijezde, trener sedmerostrukih prvaka Franucske dočekao ga je u hotelu, a predsjednik je odgodio svečano predstavljanje jer nije mogao stići, a silno je želio biti nazočan.

"Trener mi je odmah kazao da me želi upoznati i odveo me na ručak. Jako mi se svidio, simpatičan je čovjek. Stekao sam dojam da je baš dobra duša, iskren, poput prijatelja. Rekao mi je što se od mene očekuje, a ja sam odgovorio da ću pokušati opravdati povjerenje. I siguran sam da hoću."

Razina profesionalizma koja vlada u Lyonu teško da se može usporediti s onim na što je do sada navikao mladi stoper.

"Teško vam uopće mogu opisati kako su prošla liječnička testiranja, to se ne da opisati. Pregledali su mi svaki mišić i svaku košćicu s instrumentima koje Prije pretraga pitali su me jesam ikad imao problema s mišićima. Rekao sam da nisam, ali itekako su dobro provjerili da slučajno nisam lagao."

"Pjanić je vrlo komunikativan i simpatičan"

Djevojka Anita za početak ne seli u Francusku.

"Obišao sam četiri-pet stanova. Svi su odlični, ali još malo moram razmisliti. Anita za sada ne dolazi, jer dok ne nađen stan, boravit ću u hotelu."

Danas će Lovren konačno biti svečano predstavljen na press konferenciji, nakon čega se vraća u Zagreb srediti papirologiju s Dinamom. U subotu seli u Francusku. U klubu će mu barem oko jezične barijere pomagati Miralem Pjanić.

"Susreo sam ga s vratarom Llorisom dok sam bio u klubu. Sjajni momci. S Miralemom sam popričao, vrlo je komunikativan i simpatičan. Baš se jako veselim svemu ovom što mi se dogodilo."

O novcu nije želio govoriti.

"O tome se ne govori i to znate. Ali u potpunosti sam zadovoljan, presretan", zaključio je Lovren koji bi godišnje trebao zarađivati nešto manje od milijun eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.