Lovren o političarki koja je pucala u sliku bogorodice: Pucala je malom Isusu u glavu

Foto: Goran Stanzl/Pixsell/Screenshot (Instagram)

SANIJA Ameti, švicarska političarka bosanskohercegovačkog porijekla u središtu je skandala nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj puca u sliku Djevice Marije s malim Isusom u naručju. Ameti je dopredsjednica pokreta Operation Libero, a njeni suradnici iz stranke su poručili:

"Naša dopredsjednica Sanija je pod kritikama javnosti. Koristila je vjerski motiv u privatnoj vježbi pucanja i dokumentirala ga kao priču na Instagramu. Ubrzo je izbrisala priču i ispričala se zbog nepromišljenog ponašanja." Ameti se kasnije ispričala, no na oproštaj nije naišla kod Dejana Lovrena (35). Proslavljeni hrvatski reprezentativac jedan je od pobožnijih nogometaša u svijetu nogometa, a ovako je sve komentirao na Instagramu:

"Nije joj žao. Žao joj je što su je uhvatili. Demoni mrze Isusa. Ona je jedna od njih, ništa se ne događa slučajno. Nikad se ne rugaj vjeri, budi pristojan. Pucala je malom Isusu u glavu nekoliko puta, čista ljutnja i mržnja! A njena politička strana i dalje stoji iza nje? Ludo. Kakva je ovo šala."

Švicarski mediji pisali su da je Ameti rođena u današnjoj Bosni i Hercegovini i da je u Švicarsku s roditeljima došla kao izbjeglica 1995. godine. Neki spominju i njezine veze s Kosovom. Ameti se izjašnjava kao Muslimanka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.