ARTEM DZJUBA

Lovrenov suigrač se snimao kako masturbira, zbog videa je izbačen iz reprezentacije

Foto: Screenshot

RUSKOM kapetanu Artemu Dzjubi (32) bilo je jedne večeri prilično dosadno u sobi pa se odlučio zabaviti. I, da stvar po njega bude gora, snimiti. Video je uskoro postao viralan, a Dzjuba je izbačen iz ruske reprezentacije zbog sadržaja neslavne snimke.

Proslavljeni ruski nogometaš i suigrač Zenitovog Dejana Lovrena zabavljao se masturbiranjem dok se istovremeno snimao. Opušteno se poigrao poput dječarca, plazio jezik i uspio sve snimiti.

Srećom po sve, bez eksplicitnih kadrova, no opet nikome nije ostavio prostora za maštu jer je jasno što je radio s desnom rukom.

Zbog toga ga je izbornik Stanislav Čerčesov izbacio iz reprezentacije za utakmice protiv Moldavije, Turske i Srbije u Beogradu.

"Situacija sa Dzjubom nema nikakve veze s ruskom reprezentacijom s bilo koje točke gledišta. Zbog toga ne vidimo razlog zbog kojeg bismo komentirali ovu temu. Stručni stožer reprezentacije svjestan je pripreme za tri utakmice i fokus mora biti maksimalan. Ne smiju ga remetiti nebitne stvari. Uvijek smo inzistirali da se svatko tko je dio reprezentacije, na terenu i izvan njega, mora ponašati u skladu sa statusom koji ima kao igrač reprezentacije. Danas je zato odlučeno da Dzjuba ne dolazi u trening kamp i da se tako i on i reprezentacija spase od pojačanog negativnog publiciteta", poruka je iz ruske reprezentacije.

Dzjuba za reprezentaciju ima 47 nastupa i 26 golova, a trenutačno je igrač ruskog Zenita u kojem igra i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.