Lovrić našao novi klub? Insajder: Ima ponude iz Turske i Saudijske Arabije

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

TALIJANSKI transfer-insajder Lorenzo Lepore piše kako bi 28-godišnji hrvatski krilni napadač Kristijan Lovrić mogao preseliti u Tursku ili Saudijsku Arabiju. Bombarder iz Ogulina je slobodan igrač, a prema Leporeovim informacijama u svojim redovima žele ga dva turska kluba i Al-Hazem, saudijski drugoligaš.

Lovrić je nedavno raskinuo ugovor s Osijekom. Lovrić je već neko vrijeme bio u nemilosti klupske uprave, a koncem prošle sezone igrao je jako malo, što je bio najbolji dokaz da u klubu već neko vrijeme ne računaju na njega. Kad je u veljači 2022. iz Gorice stigao u Osijek za 1.7 milijuna eura, Lovrić je postao drugi najskuplji ulazni transfer u povijesti kluba.

Samo je Ramon Mierez plaćen više, 2.5 milijuna eura. Ipak, Lovrić nikad nije ispunio očekivanja navijača i struke. U dresu Osijeka je skupio više kartona nego golova. Lovrić je zaradio 15 žutih i jedan crveni karton, a zabio 11 golova i upisao jednako toliko asistencija.

Nastupio za Hrvatsku

Osijek ga je prošlog ljeta htio poslati na posudbu, a na zimu su se za njega raspitivali predstavnici ruskog Sočija, koji su došli i na pripreme u Novigrad kako bi ga vidjeli uživo, no službena ponuda nikada nije stigla. Lovrić i Osijek su se sad i službeno razišli, a igrač će morati pronaći klub za nastavak karijere. 

Prethodno je Lovrić nosio dres Gorice u kojoj ima status najboljeg igrača u povijesti kluba. U 120 nastupa za klub iz Turopolja zabio je 54 gola, a asistirao je za njih 28. U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru upisao je jedan nastup za hrvatsku reprezentaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.