Ludnica u grupi E prije zadnjeg kola. Svi imaju po tri boda i svi mogu proći

Foto: Profimedia

NAKON dva odigrana kola čeka nas totalna ludnica u skupini E. Uoči zadnjeg kola po grupama sve četiri reprezentacije imaju po tri boda i svaka još može proći, ali i ispasti. Ta je skupina prije početka Eura bila smatrana najpredvidljivijom. Belgija je bila apsolutni favorit, Ukrajina je prema stručnjacima trebala biti druga, a za treće mjesto se očekivalo da će se boriti Slovačka i Rumunjska. 

Trebala je biti najlakša skupina, a dogodio se kaos

No, već prvo kolo je poremetilo sve prognoze. Slovaci su senzacionalno pobijedili Belgiju 1:0, dok su Rumunji pomeli favorizirane Ukrajince s 3:0. No, drugo je kolo vratilo stvari u "normalu", pa je Ukrajina pobijedila Slovačku 2:1, a Belgija Rumunje 2:0. Tako da uoči zadnjeg kola koje će se igrati u srijedu sve tri reprezentacije imaju po tri boda. U posljednjem kolu 26. lipnja igrat će Belgija protiv Ukrajine, a Slovačka protiv Rumunjske. 

Gol razlika može biti jako važna, pa uoči zadnjih 90 minuta Rumunjska ima +1 (3:2) kao i Belgija (2:1). Slovaci su na nuli (2:2), a Ukrajina je u najtežoj poziciji jer je na -1 (2:4).


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.