Ludnica u Ligi prvaka. Rukometni velikan doživio nezapamćen poraz

Foto: Profimedia

ZAVRŠIO je prvi dio grupne faze Lige prvaka u rukometu, a u skupini A svjedočimo pravoj ludnici i nikad izjednačenijem natjecanju. Rezultati su iz kola u kolo iznenađujući, favoriti gube bodove, a na ljestvici vidimo pravi kaos.

Osim Pelistera koji je bez bodova, sve momčadi su i dalje u igri, uključujući Zagreb koji je jučer remizirao s moćnim Kielceom. Zagreb je propustio veliku šansu da sruši jednu od najboljih ekipa Europe jer je u zadnje četiri minute imao 22:20 i napad za +3, ali do kraja nije zabio gol i Poljaci su stigli do konačnih 22:22.

Senzacija se dogodila u Kielu koji je kod kuće izgubio s nestvarnih 18:27 od danskog Aalborga. Nijemci su u velikoj krizi, u Bundesligi su upisali čak pet poraza, no debakl momčadi Domagoja Duvnjaka od devet razlike kod kuće se ne pamti. Još jedno iznenađenje je napravio norveški Kolstad koji je s 36:31 pobijedio PSG. 

''Čestitam Aalborgu na ovoj više nego zasluženoj pobjedi. Ovakvu utakmicu ne možete dobiti s našom učinkovitošću u napadu. Teško je to progutati, ali, nažalost, danas nije bio naš dan'', rekao je trener Kiela Filip Jicha. Domagoj Duvnjak je za Kiel zabio jedan gol. Niklas Landin je za Dance imao čak 19 obrana. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.