Luka Sučić: Sretan sam zbog svog prvog gola, ali draže bi mi bilo da smo pobijedili

Foto: EPA

HRVATSKI nogometni reprezentativac Luka Sučić sretan je što je u nedjelju zabio svoj prvi gol za Real Sociedad, ali je rekao da mu je žao što ekipa nije pobijedila Atletico Madrid. "Bili smo bolji tijekom 90 minuta i zaslužili više od neriješenog rezultata, više od jednog boda," izjavio je 22-godišnji veznjak u izjavi za klupske medije.

Sučić je u 84. minuti udarcem iz daljine lijevom nogom izjednačio rezultat na 1:1. To mu je prvi pogodak za Baske od kada je prije dva mjeseca stigao u San Sebastian. "Sretan sam zbog svog prvog gola ovdje, i to lijepog gola, ali bilo bi mi draže da smo pobijedili," rekao je. "No dobro, u konačnici sam zadovoljan što idemo prema naprijed. Moramo se sada fokusirati na iduću utakmicu", dodao je.

Sučiću, koji je ljetos došao iz austrijskog Salzburga, to je bio sedmi nastup u prugastom plavo-bijelom dresu Real Sociedada. Bio je u udarnoj postavi u posljednjih pet utakmica španjolskog prvenstva. Real Sociedad, lani šestoplasirani u prvenstvu, slabije je ušao u sezonu. Trenutno zauzima 15. mjesto među 20 klubova Primere.

Španjolski mediji pohvalili su nastup Sučića

"Zabio je svoj prvi gol za Real Sociedad, i to na spektakularan način, iznenadivši iz daljine vratara Jana Oblaka", izvijestile su novine Marca. "Spasio je bod važan za podizanje morala momčadi", dodao je taj dnevnik sa sjedištem u Madridu. Lokalne novine Diario Vasco istaknule su kako je Sučićevo "umjetničko djelo spasilo bod" Real Sociedadu.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.