Majer pred ključnu utakmicu: Ovo bi mogla biti klopka, a žao mi je samo jedne stvari

Foto: Pixsell/Ansis Ventins

HRVATSKA reprezentacija u utorak u 20:45 protiv Armenije na Maksimiru igra odlučujuću utakmicu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, koje će se nagodinu održati u Njemačkoj. Momčad izbornika Zlatka Dalića sigurno će se plasirati pobjedom protiv Armenije, a može i nekim drugim ishodom, pod uvjetom da Wales ne pobijedi Tursku, kojoj utakmica više ništa ne znači jer je već izborila plasman na Euro. Dan prije utakmice s Armenijom pred novinare je stao Lovro Majer. 

Što očekujete?

Sretan sam što smo pobijedili Latviju. Sad smo u situaciji da ovisimo o sebi, možemo biti zadovoljni. Jedva čekamo sutrašnju utakmicu. Znamo da moramo biti pravi i da ćemo biti pravi. Ne bi trebalo biti problema, no Armenija je ozbiljna ekipa, što su pokazali. Neće biti lako. Njima utakmica ništa ne znači, ali to može biti klopka jer igraju bez presinga. Ako uđemo o utakmicu kao s Latvijom, ne moramo se bojati.

Atmosfera u svlačionici... Jeste li posebno motivirani?

Naravno da jesmo, kao i dosad. Isto je bilo i kada smo izgubili od Turske i Walesa. Nije se puno promijenilo. Tada smo se držali zajedno, znali smo koliko smo kvalitetni i da imamo šansu otići na Euro kada smo pravi.

Osjećate se dobro na lijevom krilu?

Osjećam se dobro. Igrao sam tu poziciju i u klubu.

Kakva je situacija u Wolfsburgu?

Super je. Nisam puno pričao o tome, ali zadovoljan sam. Borimo se, nismo konstantni. Igram i napredujem, zato sam tamo i došao. Zasad je sve kako treba.

Podrška s tribina... Imate poruku za navijače?

Žao mi je što bi mogla biti kiša, no igračima to ništa ne znači. Nekad je i ljepše tako igrati.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.