Majer: Rezultat Armenije i Walesa? Nisam uopće pratio

Foto: EPA

HRVATSKA reprezentacija pobijedila je Latviju u Rigi 0:2. Golove su zabili Lovro Majer i Andrej Kramarić. Hrvatska je tom pobjedom stigla na drugo mjesto u skupini, koje ju vodi izravno na Europsko prvenstvo. Preskočila je Wales, koji je odigrao neriješeno protiv Armenije u ranijoj utakmici. Utakmicu je komentirao Lovro Majer.

"Htjeli smo dati što prije gol, ali isto tako smo morali dati sto posto i biti koncentrirani do kraja utakmice. Mogli smo si zakomplicirati stvar da smo primili neki gol kod 2:0. Na kraju možemo biti zadovoljni", započeo je Majer pa nastavio:

"Svaki gol i asistencija znače, tako i ove danas, kada je jako bitno. Pogotovo to znači kada ekipa pobijedi i kada doprineseš osvajanju tri boda, ali mislim da smo svi zajedno odigrali dobru utakmicu. Vjerujemo da ćemo pobijediti protiv Armenije i plasirati se na Euro. Rezultat Armenije i Walesa? Ja nisam uopće pratio, čuo sam da je bilo 1:1. Ne volim to kad imaš svoju utakmicu. No sretni smo jer nam taj rezultat ide u prilog."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.