Majer zbog ozljede nije mogao sam napustiti teren. Evo što se dogodilo

Foto: Profimedia

WOLFSBURG je na gostovanju pobijedio Kiel 2:0 u drugom kolu Bundeslige. Strijelci su bili Maximilian Arnold u 27. i Sebastiaan Bornauw u 30. minuti. U završnici prvog poluvremena ozlijedio se veznjak Wolfsburga Lovro Majer (26) te nije mogao nastaviti utakmicu.

Trener Ralph Hasenhüttl izvadio ga je iz igre i uveo Saliha Ozcana. Majer je time završio svoj drugi bundesligaški susret ove sezone nakon što je u prvom, u porazu od Bayerna (3:2), bio dvostruki strijelac. Doznajemo da je Majer iskrenuo zglob prilikom udarca. Je li riječ o ozljedi, lakšoj ili težoj, bit će poznato nakon liječničkog pregleda.

Majerova potencijalna ozljeda mogla bi biti problem i za izbornika Zlatka Dalića. Naime, Hrvatsku u četvrtak, 5. rujna i u nedjelju, 8. rujna očekuju susreti s Portugalom i Poljskom u Ligi nacija. Ranije su zbog ozljeda otpali bočni braniči Josip Stanišić i Josip Juranović te stoper Martin Erlić, dok je Marku Pjaci aktiviran pretpoziv.

Wolfsburg je Majera platio 25 milijuna eura

Majer je tijekom karijere nastupao za Lokomotivu, Dinamo, Rennes i Wolfsburg. Njemački klub doveo ga je prošle godine 25 milijuna eura, u trenutku kada je trener bio Niko Kovač. 

Hrvatski veznjak dosad je upisao 37 nastupa, sedam pogodaka i pet asistencija za Wolfsburg, koji nakon dva bundesligaška kola ima tri boda. Majerov ugovor vrijedi do ljeta 2028. godine. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 20 milijuna eura.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.