Maksimalna mobilizacija: Norvežani zabranili medijima pristup treninzima

UOČI večerašnjeg sraza s Hrvatskom izbornik norveške rukometne reprezentacije Robert Hedin ništa ne želi prepustiti slučaju.

Tako je zabranio novinarima i fotografima prisustvo treninzima norveških rukometaša objašnivši takav potez riječima: "Ni dok sam bio igrač nije mi bilo drago naći se na naslovnicama novina. Stvari poput treninga nisu nešto u što bi šira javnost trebala znati", rekao je Hedin za Aftenposten.

"Na zatvorenim treninzima puno se bolje radi, igrači su koncentriraniji i meni je lakše raditi", kazao je Hedin koji će sutra, kad Norvežani imaju slobodan dan ipak dopustiti medijima kratkotrajni pristup treningu:

"U srijedu ću napraviti iznimku, ali novinari i fotografi će moći biti prisutni tek prvih 15 minuta, dok traje zagrijavanje", zaključio je Hedin.

Norveški je izbornik kao dodatni argument zbog kojeg misli da je njegova odluka ispravna naveo i primjer sa Svjetskog prvenstva u Njemačkoj 2007. godine: "Netko od novinara je tada došao do svlačionice i otvorio vrata na što su neki igrači poludjeli, ne vidim ništa dobro u tome", podvukao je Hedin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.