hrvatski nogometaši

Mamić debitirao pobjedom: Navijači ga dočekali transparentima i ovacijama

Foto: Al Hilal

ZORAN MAMIĆ debitirao je domaćom pobjedom Al Hilala nad Al Fatehom u 18. kolu saudijskog prvenstva (4:1).

Unatoč rezultatskom deficitu, Al Hilal preokrenuo je i rutinski nadvladao Al Fateh. Budući da je Al Nasr Riyadh izgubio protiv Al Taawona, Al Hilal pred prvim pratiteljem povećao je bodovnu prednost na šest bodova uoči preostalih 12 prvenstvenih kola. 

Al Hilalovi navijači ovacijama, transparentima i hrvatskom zastavom zaželjeli su dobrodošlicu Zoranu Mamiću u prvoj službenoj utakmici. 

S obzirom na Al Hilalovu ponudu, Zoran Mamić krajem siječnja sporazumno je raskinuo ugovor s Al Ainom s kojim je protekle sezone osvojio dvostruku krunu i izborio finale Svjetskog klupskog prvenstva s Real Madridom. Nakon dvogodišnjeg odsustva, provedenog u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, vratio se u Saudijsku Arabiju u kojoj je između srpnja 2016. i siječnja 2017. godine bio šef struke u Al Nassru.

Al Hilal, najtrofejniji saudijski klub i dvostruki osvajač azijske inačice Lige prvaka s titulom najboljeg kontinentalnog kluba 20. stoljeća, u prošlosti su s trenerskih funkcija predvodili nekadašnji i aktualni hrvatski izbornici Mirko Jozić i Zlatko Dalić.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.