SPORT MIX

Manekenka kojoj su nudili novac da spava s Đokovićem: Znate li vi tko je on?

Foto: Instagram (Natalija Šćekić)

SRPSKA manekenka Natalija Šćekić posljednjih je dana na svim naslovnicama u Srbiji. Otkrila je da su njeni menadžeri i njihovi suradnici tražili da zavede Novaka Đokovića kako bi uništila njegov brak sa suprugom Jelenom.

Plan je bio da Natalija namami Novaka i snimi seksualnu aferu, a zatim je pusti u javnost. Za to su joj nudili između 50 i 60 tisuća eura.

Srpski mediji pišu da je sve namještaljka

Međutim, srpski mediji pišu da je to sve namještaljka radi publiciteta. Naime, Natalija je u tih nekoliko dana došla do 19 tisuća pratitelja na Instagramu, a Kurir piše da je riječ o velikoj prevari. Sumnja se da je manekenka namjestila cijelu priču uz pomoć majke Anabele, poznatije pod nadimkom Tigrica.

Majka Anabela u Srbiji je poznata kao sudionica brojnih reality showova. Srbi pišu kako je Nataliju preko Đokovićeva imena htjela učiniti poznatom, a onda se javila i Natalija na svom Instagramu i napisala da su to sve gluposti.

"Natalija i Anabela su nerazdvojne, a kći u svemu kopira majku. Sve je, vjerojatno, Anabelina ideja. Ona želi svoju kćer napraviti poznatom. To je pokušavala i kad je Natalija bila maloljetna. Uvijek je inzistirala da i ona sudjeluje u reality programima i naglašavala da joj se nabacuju milijunaši, o čemu svjedoče i njene ranije izjave", otkriva Informer.

Natalija: Znate li vi tko je Novak Đoković?

Natalija se potom na Instagramu obratila Informeru i Kuriru, koje planira tužiti.

"Kad je priča izašla, nijedne novine se nisu oglašavale idućih 10-12 dana dok nisu počeli svjetski mediji pisati o tome. Zatim su me zvali za komentar, gdje se nisam htjela oglasiti. A onda je Informer izmislio iz svoje glave odvratne laži. Ostali tabloidi prepišu odvratan tekst. Moja mama Anabela i ja jako volimo, cijenimo i poštujemo Novaka kao i svi. Jeste li vi normalni, što pišete i kako pokušavate ukaljati moj obraz. Na što vam ja ličim? Znate li vi tko je Novak Đoković? Mi nismo psihički oboljele da nam takvo što padne na pamet."

Kako je sve započelo?

Podsjetimo, prije tri dana u srpskim medijima moglo se naći ovo:

"Nazvao me čovjek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad me kontaktirao, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografiranje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam se smijati... Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negdje na intimno mjesto i da sve to snimim", otkrila je Šćekić pa dodala:

"Ponuda je bila od 50 do 60 tisuća eura i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva djevojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Mogu samo zamisliti što bi se dogodilo da je takav video objavljen u javnosti. Nastao bi totalni kaos. Đoković ne zaslužuje takve stvari."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.