Marca: Kovačić se pretvorio u Rodrija i spasio Manchester City

Foto: Profimedia

MATEO KOVAČIĆ briljirao je za važnu pobjedu Manchester Cityja nad Fulhamom (3:2) u sedmom kolu Premier lige, kojom su aktualni prvaci održali korak na vrhu s Liverpoolom i Arsenalom. Kovačić je prvim golom u 32. minuti izjednačio na 1:1, a drugim u 47. minuti donio preokret 2:1. Golove možete pogledati OVDJE

Grafika: Sofascore

City je jedva iščupao pobjedu jer je Fulhamov krilni napadač Adama Traore promašio tri velike prilike. Najčitaniji španjolski sportski medij piše o sjajnoj Kovačićevoj partiji stavljajući je u kontekst teške ozljede Rodrija, zbog čega ključni nogometaš Cityja neće igrati do kraja sezone. 

Marca pod naslovom "Kovačić se preobukao/pretvorio u Rodrija i s dva gola vodio City do mukom izborenog preokreta" piše: "Teško ostvarena pobjeda protiv Fulhama prekinula je Cityjev niz od dva uzastopna remija u Premier ligi.

Video: Arena Sport

Prazninu nastalu u Cityjevoj vezi zbog Rodrijeve ozljede je nemoguće ispuniti. Ali, nakon dvije utakmice bez pobjede Mateo Kovačić je podignuo ruku te istaknuo kandidaturu tako što je s dva gola spasio pobjedu protiv Fulhama."

Španjolci dodaju: "Kovačić je golom u 32. minuti vratio City u meč nakon vodstva suparnika. Njegov gol razbudio je Pepove ljude, pa su nakon njega završili prvo poluvrijeme bombardirajući Fulham. No, bez uspjeha sve dok se dvije minute nakon pauze Kovačić nije opet pojavio na rubu kaznenog prostora i zabio za preokret 2:1. Hrvatu je to treći gol u zadnjih sedam utakmica."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.