Marca: Modrić i Kroos ostali su sami. Slijedio je posljednji ples

Foto: Profimedia

VIRALNA je postala snimka onoga što su nakon zadnjeg treninga Reala pred večerašnje finale Lige prvaka s Borussijom na Wembleyju izveli Luka Modrić (38) i Toni Kroos (34). Hrvatska i njemačka legenda najvećeg kluba odradile su šuterski trening.

Viralna snimka oduševljava i rastužuje ljubitelje nogometa

Vremešni majstori izveli su ga perfektno, a to je oduševilo, ali i rastužilo navijače Reala i ljubitelje nogometa općenito. Naime, Kroosu će finale Lige prvaka biti zadnja utakmica briljantne karijere. Fenomenalni veznjak osvojio je sve i postao legenda Bayerna, Reala i reprezentacije Njemačke. U njemu ima kvalitete i snage za još par sezona na vrhunskoj razini, a upravo tako igra i cijele ove sezone, ali odlučio je otići dok je na vrhu.

Četiri godine stariji Modrić, pak, odbija otići iz Reala ili se umiroviti iako je od nezamjenjivog postao rezerva u klubu. S obzirom na to da je Kroos starter i da ga u finalu može zamijeniti upravo Modrić, snimku kako dvije legende, savršeno komplementarne kao suigrači i veliki prijatelji, prikazuju majstorstvo na terenu, i to Wembleyja, mnogi smatraju zadnjom prilikom da se Modrića i Kroosa vidi zajedno. Marca o tome piše nadahnuto u izvještaju iz Londona.

"Modrić i Kroos podarili su nam svoj posljednji ples, i to na travi Wembleyja"

"Svjedočili smo najposebnijem treningu Reala. Na njemu smo dobili posljednji dar od Modrića i Kroosa. Njih dvojica ostali su sami na Wembleyju i u svom zadnjem showu kreirali jedinstven doživljaj. Realov trening je završio, ali Modrić i Kroos tada su nam podarili svoj posljednji ples, i to na travi Wembleyja. Podešavali su svoje nišanske sprave šuterskim treningom, ali za to nije bilo potrebe jer svjedočili smo masterclassu udaranja lopte. Njihovi savršeni šutevi po tko zna koji put uvjerili su nas da ovom dvojcu godine ne prolaze i da nas ne prestaju iznenađivati svaki put kad navuku kopačke."

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ MODRIĆA I KROOSA NA WEMBLEYJU

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.