Marca: Stigla je nova Barcelona

Foto: Profimedia

BARCELONA je 5:0 pobijedila Betis u petom kolu La Lige i tako privremeno skočila na prvo mjesto prvenstvene ljestvice. Španjolski prvak poveo je golom Joaa Felixa u 25. minuti. Portugalcu, koji je stigao na posudbu iz Atletico Madrida, to je bio prvijenac. Sedam minuta kasnije Robert Lewandowski zabio je za 2:0.

Blaugrana je nastavila uvjerljivo i u drugom poluvremenu. Ferran Torres u 62. minuti pogađa za 2:0, a četiri minute zatim Raphinha povećava vodstvo na 4:0. Peti gol djelo je Joaa Cancela, također Barcelonine prinove. Cancelo je stigao na posudbu iz Manchester Cityja. Njemu je, baš kao i sunarodnjaku Felixu, ovo bio prvi gol za katalonski klub.

Nova Barcelona

U to ime je madridska Marca napisala tekst pod naslovom "Stigla je nova Barcelona" u kojem hvali Upravu katalonskog kluba za prijelazni rok koji je sada već debelo iza nas i navodi kako je na Camp Nouu ponovno stvorena snažna ekipa.

"Barcelonina pojačanja su se isplatila već u prvih pet kola La Lige. Gundogan se odmah najavio s dvije asistencije, Joao Felix i imenjak Cancelo su jučer u debiju odmah pokazali da će biti itekako važni aduti, a otkriće je i mladi Lamine Yamal", piše Marca pa dodaje:

"Jedini novi nogometaš koji još nije dao ozbiljan doprinos rezultatima ove sezone je Inigo Martinez. On je dobio svega nekoliko minuta, ali sigurno je da će Xavi i njemu pronaći način da unaprijedi trenutnu momčad Barcelone."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.