Mato Neretljak novi trener Zrinskog. Komak: Bit ćemo 15 bodova ispred drugog

Foto: Borna Jakšić/PIXSELL

MATO NERETLJAK naslijedit će Ivana Budišu na klupi hrvatskog drugoligaša Zrinskog. Zrinski se s Budišom razišao nakon što nije uspio izboriti plasman u SuperSport HNL, iako mu je za to bio dovoljan i remi protiv Šibenika u zadnjem kolu SuperSport Prve NL.

Komak: Bit ćemo 15 bodova ispred drugog!

"Molio sam se Bogu da mi pomogne pronaći pravo rješenje i poslao mi je Matu! Uvjeren sam da će ovo biti najbolja suradnja u hrvatskom nogometu. Otišao nam je Unušić samo, ostatak ekipe je na okupu, ima upita za igrače, prije svih za Dogana, ali on je jako skup igrač, kad uđemo u Premijer ligu, bit će još skuplji", rekao je za Sportalo predsjednik Zrinskog Ivan Komak i nastavio:

"Bit ćemo 15 bodova ispred drugog! Zapamtite što sam vam rekao. U inat HNS-u, nakon onoga što su mi napravili mislili su da ću prodati klub, ali neću. Ja nemam želje, to što pričam je nešto u što ja čvrsto vjerujem da će se dogoditi. Ove sezone ćemo osvojiti Prvu NL, možda je zapravo ispalo i puno bolje ovako, Dinamo će donijeti lijepe novce, nadam se da će igrati i Ligu prvaka, a onda ćemo sljedeće sezone osvojiti Premijer ligu!"

Foto: Mato Neretljak (Igor Kralj/PIXSELL)

"Koliko će mi trebati novca? Tu ćemo ispisati povijest, bit ćemo prvaci s najmanjim proračunom u povijesti, dva milijuna eura će nam biti dovoljno. Drugi klubovi troše na nepotrebne stvari, pa Osijek ima 90 zaposlenih, mi to ne trebamo", dodao je Komak.

Neretljak je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Orašje, Metalleghe-BSI iz Jajca, GOŠK Gabelu, Rudeš i Zvijezdu Gradačac. Radio je i kao pomoćnik u U-20 reprezentaciji Hrvatske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.