Mbappe korak do pobjede na sudu. PSG će mu morati isplatiti bogatstvo?

Foto: EPA

KYLIAN MBAPPE uskoro će podebljati bankovni račun za 55 milijuna eura, najavljuje L'Equipe. Napadač francuske reprezentacije i Real Madrida imao je tolika potraživanja od bivšeg kluba Paris Saint-Germaina u sporu o kojem odlučuje sud. Francuski sportski dnevnik navodi da je Mbappe pred pobjedom.

PSG je inzistirao na tome da nema dugovanja prema Mbappeu jer je on navodno bio rekao da neće napustiti klub a da PSG od toga nema koristi te da će dio dogovorene plaće ostaviti u klupskoj blagajni. Klub je ljetos napustio kao slobodan igrač i besplatno otišao u Real. Mbappeova strana tvrdi da usmenog dogovora nije bilo i stoga je poslala pismeno upozorenje Parižanima, uz prijetnju pravnim postupkom.

PSG ima pravo žalbe

Ranije se pisalo da Mbappe nije dobio plaću za travanj, svibanj i lipanj te dio bonusa od 80 milijuna eura, obećanog za potpis kod produženja ugovora, te da traži 55 milijuna eura. O tome je Mbappeov pravni tim obavijestio UEFA-u, Francuski nogometni savez i vodstvo lige. 

Pred Komisijom francuske profesionalne nogometne lige (LFP) Mbappe je tijekom tjedna iznio dokaze koji su prihvaćeni. PSG ima pravo žalbe na višim instancama. Očekuje se da će to pravo i iskoristiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.