Mbappe: Moj Euro je promašaj. Promjene? Pitajte Deschampsa

Foto: Profimedia

KYLIAN MBAPPE razočaran je i samokritičan nakon ispadanja Francuske u polufinalu Eura. U dvoboju najvećih favorita pobijedila ju je Španjolska (2:1), a kapetan Francuske tijekom EP-a nije bio na njegovoj, najvišoj razini. Po jedna asistencija za gol i i autogol te jedan zgoditak iz penala malo su za jednog od najboljih igrača svijeta. Činjenica je da za to ima opravdanje u vidu loma nosa, zbog kojeg je do polufinala igrao s maskom, ali Mbappe si to ne ističe kao olakotnu okolnost.

"U nogometu si ili dobar ili nisi. Ja nisam bio dobar. Moj Euro je neuspjeh. Htio sam postati europski prvak, ali sada ranije odlazim na praznike. Dobro ću se odmoriti, to mi je potrebno kako bi se spremio za početak novog života. Čeka me puno toga", rekao je Mbappe referirajući se na to što će idućeg tjedna biti predstavljen kao igrač Reala.

Novinari su ga pitali i treba li nešto mijenjati u reprezentaciji. Ovako je odgovorio: "Nisam ja izbornik, to je pitanje za njega. Ne mogu doći ovdje i reći što se sve treba mijenjati. Ja trebam samo biti najbolja verzija sebe za suigrače. To je pitanje za izbornika."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.