Meksički izbornik ljut na Hrvate jer su Modrića i Mandžukića poslali kući

Foto: EPA-EFE/Jose Mendez

HRVATSKA reprezentacija sutra u 4 sata po hrvatskom vremenu u Dallasu igra prijateljsku utakmicu protiv Meksika. Momčad Zlatka Dalića igrat će bez svojih najjačih aduta Luke Modrića, Marija Mandžukića, Ivana Perišića, Marcela Brozovića, Danijela Subašića i Nikole Kalinića koji su se vratili u klubove.

"Ne znam zašto je Hrvatska pustila te igrače nazad u klubove, a nemaju za to baš i neke argumente. Mislim da organizatori ovakvih utakmica moraju ubuduće nešto napraviti po tom pitanju i u ugovore uvrstiti odredbe koje momčadi obvezuju da igraju u najjačem sastavu. Jer čemu ove utakmice ako ne igraju najbolji igrači. Ideja je da se pripremamo najbolji protiv najboljih za Svjetsko prvenstvo", ljutit je bio meksički izbornik Juan Carlos Osorio.

Njegova reprezentacija je u subotu pobijedila Island 3:0, dok je Hrvatska izgubila od Perua 2:0. Osorio je na klupi ostavio neke od najboljih igrača, poput Chicharita, kako bi što spremniji dočekali Hrvatsku, no ona će igrati u puno slabijem sastavu.

"Osobno sam se jako veselio igrati protiv takvog majstora čuvanja lopte kao što je Modrić i to bi bila odlična priprema. No nadam se da ćemo i ovako izvući neke koristi iz ove utakmice", dodao je Osorio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.