Melnjak: Nisam vjerovao da će Džeko doći u Hajduk

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK u nedjelju u 18:15 gostuje u Puli kod Istre u 4. kolu SuperSport HNL-a. U sastavu bi se trebao naći Dario Melnjak, koji je uoči te utakmice dao intervju za turski Sport Arena u kojem je govorio o svojim danima u Turskoj dok je igrao za Caykur Rizespor.

Melnjak je u tom klubu igrao od siječnja 2019. do ljeta 2021. godine kad je došao u Hajduk. Turci su Melnjaka ispitivali o raznim temama, a dotaknuli su se i priče o dolasku Edina Džeke u Hajduk. Podsjetimo, Hajdukovi navijači su se čitavog ljeta zabavljali s tom temom, ali se ispostavilo da taj transfer nije bio ni blizu realizacije.

"Čuo sam te priče i žao mi je što nije došao u Hajduk. Znam koliko su to navijači željeli, a Edin je sjajna osoba i veliki igrač. Ne trebam govoriti koliko bi kvalitete donio u našu momčad, ali nisam vjerovao da će se to dogoditi. Teško je bilo očekivati da će Fenerbahče pustiti takvog igrača", rekao je Melnjak i osvrnuo se i na Gennara Gattusa:

"Gattuso je veliki emotivac i sjajan trener. Kakav je bio igrač, takav je danas i trener. On je izvan terena kao veliki prijatelj, a na terenu ga doživljavam kao strogog oca. Njegov stručni stožer je prepun profesionalaca, koji su veliki pozitivci."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.