Mendy: Puno igrača Cityja se opijalo i imalo povremene odnose sa ženama, kao i ja

Foto: EPA

BENJAMIN MENDY (30) se u svibnju vratio nogometu nakon tri godine. Francuski lijevi bek u ljeto 2023. je potpisao za Lorient, no ovog proljeća taj je klub ispao iz Ligue 1. Mendy je skupio 15 nastupa, dva gola i asistencije te odigrao 708 minuta, no svejedno se našao na žestokom udaru navijača. Lorientovi fanovi vikali su Mendyju da ode iz kluba te da je silovatelj nakon što je klub ispao u drugu ligu, a ove sezone uopće ne igra.

"Nije fer"

Mendy je sada komentirao svoj bivši klub Manchester City, koji ga se na svaki način odrekao: "Nekoliko igrača Cityja, uključujući i kapetana kluba, bili su prisutni na zabavama kojim sam prisustvovao i kojima sam bio domaćin. Svi smo pili alkohol, svi smo imali povremene odnose sa ženama. Svi smo prekršili covid-19 restrikcije.

To ne opravdava moje ponašanje, ali smatram da nije fer da me Manchester City izdvaja na način na koji je to učinio. Razlika između mene i ostalih igrača Cityja je u tome što sam ja bio taj koji je lažno optužen za silovanje i javno ponižen", rekao je za Telegraph.

Prošao torturu

Podsjetimo, Kraljevski sud u Londonu oslobodio je ljetos Mendyja optužbi za šest silovanja i jedan pokušaj silovanja koji su se navodno dogodili u listopadu 2018. i 2020. godine u njegovoj četiri milijuna funti vrijednoj vili u okolici Manchestera. Mendy, kojemu je 1. srpnja 2023. godine istekao ugovor s Manchester Cityjem, zaplakao je nakon što je pročitana odluka porote te je iz zgrade suda izašao kao slobodan čovjek.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.