Messi je u 17 utakmica zabio 17 golova i ima 15 asistencija. Pogledajte zadnja dva

Foto: Profimedia

INTER MIAMI je u srijedu u Ohiju svladao domaći Columbus Crew s 3:2, a dva gola zabio je Lionel Messi i to je momčadi s Floride donijelo prvo mjesto u prvenstvu MLS-u na kraju regularne sezone. Inter Miami tako osvaja "supporters' shield", naziv trofeja koji se dodjeljuje momčadi s najboljim rezultatom na kraju prvenstva, ali prije play-offa koji će odlučiti prvaka od 23. listopada.

Na travnjaku aktualnog prvaka Columbus Crewa 37-godišnji Messi je postigao prva dva pogotka za Inter, jedan iz igre u 45. minuti i drugi iz slobodnog udarca u sudačkoj nadoknadi na kraju prvog poluvremena. Argentinac, koji se nedavno vratio s dvomjesečne pauze zbog ozljede, ove je sezone skupio 17 golova i 15 asistencija u 17 ligaških utakmica.

VIDEO: Arena Sport

Crew je smanjio na 2:1 u prvoj minuti drugog poluvremena zahvaljujući pogotku Diega Rossija, a samo dvije minute kasnije Luis Suarez je zabio treći gol za Miami (3:1). Nakon toga je Cucho Hernandez smanjio rezultat s bijele točke. Kolumbijac je u završnici utakmice izveo još jedan jedanaesterac, ali ga je obranio Drake Callender.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.