Messi otkrio u kojem se klubu namjerava umiroviti

Foto: EPA

LIONEL MESSI progovorio je o planovima za umirovljenje i pritom otkrio da je Inter Miami posljednji klub njegove karijere. Argentinski genijalac prošle godine je napustio Paris Saint-Germain i otisnuo se u MLS, u kojem sjajno igra u aktualnoj sezoni.

Velik dio fantastične karijere Messi je proveo u Barceloni te je za prvu tamošnju momčad igrao od 2003. do 2021. godine. Potom je prešao u PSG i naknadno se prošle godine preselio u MLS ligu. Trenutačno je njegova momčad vodeća na ljestvici Istočne konferencije, a u aktualnoj sezoni Messi je u 15 utakmica na učinku od 14 golova i 12 asistencija. Pod ugovorom je s klubom s Floride do kraja 2025. godine.

"Čitav život igram nogomet i teško mi je napustiti ga. Nisam spreman za to. Čak me pomalo strah što će doći dan kada ću morati otići. Da, ako me danas pitate gdje ću završiti karijeru, gotovo sigurno je to Inter Miami", rekao je 36-godišnji Messi koji je na posljednjem Svjetskom prvenstvu, koje je prije dvije godine organizirao Katar, vodio svoju Argentinu do naslova svjetskog prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.