La Liga

Messi poslao pivo svim golmanima kojima je zabio gol. Casillasu stiže 17 boca

Foto: Gianluigi Buffon

SVI GOLMANI kojima je Lionel Messi postigao gol kao igrač Barcelone dobit će kao poklon barem jednu bocu piva od kompanije Budweiser.

Messi je srušio Peleov rekord po broju golova za jedan klub na utakmici Barcelone protiv Valladolida (3:0). On je pogotkom protiv Valladolida stigao do 644. gola za Barcelonu, a Pele je za Santos postigao 643 pogotka. Treći na ovoj listi je Gerd Muller koji je u dresu Bayerna postigao 570 golova. U 749 nastupa za Barcelonu argentinski nogometaš ima i 283 asistencije.

Casillas će dobiti čak 17 boca

Jedan od Messijevih sponzora Budweiser na poseban način obilježava ogroman uspjeh Barceloninog kapetana.

Svi golmani kojima je Messi postigao gol igrajući za Barcelonu dobit će onoliko boca piva koliko im je Argentinac zabio golova. Primjerice, Iker Casillas će dobiti čak 17 boca.

Fotografije s bocama već su objavili Jan Oblak, Gianluigi Buffon, Kepa Arrizabalaga...

"Čast je kada vam Messi postigne gol"

Sjajan komentar na fotografije slavnih golmana dao je britanski novinar Roger Bennett koji je napisao da se golmani ponose time što im je Messi davao golove. To je odrav veličine argentinskog čarobnjaka.

"Ovo je nevjerojatno. Ono što je sjajno vezano za ove fotografije je to s kolikim ponosom golmani drže ove boce, kao da je čast kada vam gol postigne GOAT (najbolji svih vremena", napisao je Bennett.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.