Metličić: Brine me Cindrić. Ne znam u čemu je problem

Foto: Screenshot RTL

U SUSRETU 2. kola G skupine Svjetskog prvenstva hrvatski rukometaši su u Jonkopingu pobijedili SAD s 40:22 (20:10) osvojivši prve bodove u skupini. Nakon što su otvorili nastup na Svjetskom prvenstvu uvjerljivim porazom od Egipta 22:31, hrvatski rukometaši su u drugom susretu bez većih problema deklasirali slabe Amerikance.

Nakon utakmice su u studiju RTL-a Petar Metličić i Goran Šprem rekli da ih brinu forma i stanje igrača Barcelone Luke Cindrića.

''Brine me Cindra. Rezerviran je i ne izgleda mi dobro, nije ni blizu onoga što može. I brine me Šebetić, totalno je van forme. Nije to samo na ovom natjecanju, već nekoliko natjecanja čudno izgleda, neprepoznatljiv je. On ne oscilira, nego ne igra kao u klubu, u reprezentaciji je imao samo bljeskove.

''Ne znam u čemu je problem''

Ne znam u čemu je problem, ali on mora biti nositelj reprezentacije uz Karačića i Duvnjaka, a nije. Martinović igra dobro, šmeker je, ali može bolje. Pogotovo obrambeno mora puno bolje da bi bio vrhunski igrač'', rekao je Metličić, a Šprem se nadovezao:

''Cindrić je i na pripremama bio rezerviran. Ne znamo je li riječ o nekoj sitnoj ozljedi ili se štedi ili nije uhvatio ritam. On je igračina i treba nam puno više od njega za veliki rezultat. Znamo što može i kako igra godinama i voljeli bismo da to prelije u reprezentaciju. Očekujemo da nosi, povuče momčad.

Nije on loš, ali očekujemo puno više. Ovako kako Cindra igra, takvih igrača ima još, a kakav može biti, nema ih puno. Slavić brani odlično, u prvom je dijelu imao deset obrana, ali daleko je to od idealnog. Još neke stvari ne štimaju, ali ovo je sve priprema za ključnu utakmicu. Dečki nisu 'u rupi', izvukli su se i počeli igrati.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.