Metličić: Nisam optimist. Najprije sam htio ugasiti TV, poslije je bio još veći kaos

Foto: Screenshot RTL

HRVATSKA rukometna reprezentacija u trećem kolu skupine G pobijedila je Maroko 36:24 te se plasirala u drugu fazu Svjetskog prvenstva u Švedskoj i Poljskoj. Zahvaljujući pobjedi nad Sjedinjenim Američkim Državama, Hrvatska će prenijeti dva boda, ali se nalazi u teškoj situaciji jer su Egipat i Danska prenijeli po četiri, a samo dvije najbolje reprezentacije idu u četvrtfinale.

Hrvatskoj reprezentaciji za realne šanse za četvrtfinale u drugoj fazi trebaju pobjede u sva tri ogleda. Za očekivati je da će Hrvatska dobiti Bahrein i Belgiju, ali ključna utakmica je ona prva protiv Danske, koja se igra već u četvrtak. Reakcije nakon utakmice Hrvatska - Maroko pratite na Indexu.

''Po prikazanome u prva tri kola ne možemo biti preveliki optimisti. Ovu utakmicu nema smisla komentirati. Za prvo sam rekao da je bilo najbolje ugasiti TV, a drugo, koje smo dobili, bilo je još veći kaos. Obrana, napad, sve... Naravno da se nadam da možemo iznenaditi Dansku, ali nisam optimist'', rekao je stručni komentator RTL-a Petar Metličić. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.