Miljenik hajdukovaca je slobodan igrač, navijači zazivaju njegov povratak na Poljud

Foto: Igor Kralj/Pixsell

JEAN EVRARD KOUASSI, među navijačima Hajduka poznatiji kao Kvasina, slobodan je igrač. Napadač iz Obale Bjelokosti raskinuo je ugovor s turskim prvoligašem Trabzonsporom. U Turskoj je proveo godinu dana.

Kouassi je došao u Split na probu kao anonimni 18-godišnjak, zadovoljio te ubrzo postao miljenik navijača. Za dvije godine u Hajduku odigrao je 73 utakmice, postigao 17 i namjestio 12 golova. Bio je poznat po brzini i slavljenju golova vratolomnim saltom.

U zimu 2015. uz odštetu od dva milijuna eura otišao je u Shanghai SIPG, a dvije godine kasnije prešao je u Wuhan. Tamo je proveo pet godina i onda kao slobodan igrač otišao u Tursku. 

Vraća se u Wuhan?

U rujnu ga je Trabzonspor poslao na posudbu u Fatih Karagumrk. Za taj klub zabio je tri gola, od čega jedan upravo protiv Trabzonspora. Kouassi je 28. prosinca doveo Karagumrk u vodstvo, a zanimljivo je da je odlučio proslaviti gol protiv kluba koji ga je poslao na posudbu. Taj potez razljutio je navijače Trabzonspora i desetak dana kasnije raskinut mu je ugovor.

I dok turski mediji pišu da je 28-godišnji Kouassi blizu povratka u Wuhan, navijači Hajduka pohrlili su na njegov Instagram i porukama ga nagovaraju na povratak na Poljud. "Kvasina, vrime je!", "Niko, što čekaš?" najčešće su poruke na njegovom Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.