UFC

Miočić završio u bolnici. Nije mogao doći na press konferenciju

Foto: Screenshot UFC

FRANCIS NGANNOU je brutalnim nokautom u drugoj rundi pobijedio Stipu Miočića u Las Vegasu i uzeo mu titulu teškaškog prvaka UFC-a.

Strašni Kamerunac dominirao je od prve sekunde borbe, a meč je završio početkom druge runde. Direktom u bradu je strašno uzdrmao Miočića koji je nekako došao k sebi, ali onda je naletio na aperkat koji ga je doslovno ugasio. Ngannou ga je još jednom brutalno udario dok je ležao, nakon čega je sudac prekinuo borbu.

Miočić nije došao na press konferenciju nakon borbe nego je prevezen u bolnicu, gdje mu je iz predostrožnosti napravljen CT mozga. Tu informaciju su na Twitteru objavili novinari koji su bili na borbi, pozivajući se na izvor iz UFC-a.

Miočić nije uspio i peti put u karijeri obraniti titulu prvaka u teškoj kategoriji. 

Što sad?

Podsjetimo, Miočić i četiri godine mlađi Ngannou su se borili prije tri godine. Tada je Miočić uvjerljivo slavio nakon pet rundi, ali je od te borbe Kamerunac jako napredovao i postao najstrašniji nokauter svijeta. Četiri borbe prije ove s Miočićem je okončao nokautima u prvoj rundi, a sada je pokazao da nije samo zastrašujući udarač, već da je sposoban odraditi i taktički zrelu borbu.

Što dalje? Miočić vjerojatno neće dobiti priliku vratiti naslov prvaka jer čelnici UFC-a imaju plan organizirati borbu Ngannoua s Jonom Jonesom, bivšim prvakom srednje kategorije i jednim od najvećih boraca svih vremena.

Nakon borbe Ngannou je rekao da bi se s Jonesom mogao boriti već u srpnju ili kolovozu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.