Miše: Mirno spavam, uigraniji smo od Dinama

TRENER Hajduka Ante Miše jutros se posljednji put oglasio prije nego što će njegova momčad sutra u 20 sati istrčati na Poljud. Miše mirno spava kaže, ali ipak postoje neki problemi s kadrom, prvenstveno Rubil, koji je upitan.

"Moram vam priznati da mirno spavam i da nisam bio nikada mirniji, ni pred jednu utakmicu. Jučer smo pogledali drugo poluvrijeme utakmice sa Salzburgom i održali sastanak, tako da je do utakmice s Dinamom svatko prepušten sebi, što se tiče psihološke pripreme", istaknuo je Miše.

"Da, Rubil je upitan, ali imam ja neke kombinacije u glavi za to  mjesto. Uglavnom, znam cijelu postavu koja će istrčati protiv Dinama sutra, ali je ne namjeravam reći. Ne, ne mislim da ih mogu iznenaditi, jer se predobro poznajemo, no, ipak sastav neću otkriti", dodao je.

Miše je potom još jednom opovrgnuo kako su vremenski uvjeti poremetili raspored priprema:"Ma nismo puno izgubili, možda samo onaj jedan dana kada je padao snijeg, ostalo smo više manje odradili sve što smo zamislili. Sada svi sa velikim nestrpljenjem čekamo susret sa Dinamom", rekao je Miše.

"Ne bojim se Dinama ni Bebeka, jedino olujne bura koja bi mogla odgoditi derbi"

Realno je primijetiti kako se Dinamo naizgled više pojačao od Hajduka, koji u čijih je prvih 11 upao samo Vejić. No, Miše to vidi kao Hajdukovu prednost:"Mislim da je to naš plus, naša prednost jer smo nedvojbeno uigraniji, dok je trener Dinama bio prisiljen uigravati momčad s novom trojkom u kadru", odvratio je Miše.

Trener Hajduka ističe kako e ne boji Dinama, pa ni eventualnih pogrešaka suca Bebeka: "Ne ne plašim se ničega, jedino možda olujne bure koja bi odgodila derbi. Bebek? Mislim da je on zaslužio voditi ovaj derbi", istaknuo je Miše.

"Kao igrač uvijek sam u derbijima davao najviše i bio najbolji, nadam se da će tako biti i sada kada sam trener. Opet ponavljam, mirno spavam, nemam što izgubiti", za kraj će Miše.

Grgiću, Štimcu, Asanoviću i Biliću uručena zahvala za osobni doprinos u razvoju kluba

Dodajmo kako je nakon službene press konferencije upriličena i svečana predaja zahvalnica Branku Grgiću, Igoru Štimcu, Aljoši Asanoviću i Slavenu Biliću za osobni doprinos u razvoju kluba.

Nagradu je dobio i Alen Bokšić, posljednji od četvorke koji je početkom stoljeća uložio 750 tisuća maraka u Hajduk. Međutim, Boka zbog bolesti nije mogao doći.

Nagrađeni su se zahvalili Upravi Hajduka i predsjedniku Perošu te istaknuli kako su i u budućnost spremni pomoći Hajduku u bilo kojem smislu i kada to gol bude potrebno. "Pa makar i novčano", ponovio je Asanović.

Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.