Mlada nada azerbajdžanskog nogometa: "Voljom Alaha pobijedit ćemo Dinamo"

DAN uoči prve utakmice 2. kola kvalifikacija za Ligu prvaka između Dinama i Neftchija na Maksimiru obje momčadi zrače optimizmom. Nakon početnog šoka i skromnih komentara kada su doznali ime protivnika, hrvatski i azerbajdžanski prvaci najavljuju otvorenu borbu za prolaz dalje.

Dinamovci su uvjereni u lagan posao na preuređenom stadionu i punim tribinama, ali Neftchi ima prednost domaćeg terena u uzvratu i nada se kako će iz prve utakmice kući odnijeti pozitivan rezultat.

Srpski vratar Saša Stamenković ovog je ljeta stigao iz Crvene zvezde i nametnuo se kao veliko pojačanje tijekom priprema u Sloveniji.

"Imamo jaku momčad i osjećam se vrlo ugodno u Neftchiju. Nije tajna da je Dinamo vrlo ozbiljan protivnik, ali došli smo se boriti, ne bojimo se. Dinamo će htjeti osigurati prolaz, ali mi nismo došli izgubiti. Odluka će pasti u drugoj utakmici u Bakuu", rekao je Stamenković.

"Prijateljske utakmice pokazale su da je momčad u dobrom stanju, protiv Dinama moramo igrati svoju igru. Voljom Alaha, pobijedit ćemo Dinamo. Trener Asadov dobro nas je pripremio", rekao je 21-godišnji veznjak Neftchija Javid Imamverdiyev koji je za mladu reprezentaciju Azerbajdžana odigrao šest utakmica i jednom asistirao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.