Mladi golman Hajduka odlazi na posudbu

Foto: Igor Soban/PIXSELL

MLADI golman Hajduka Karlo Sentić trebao bi otići na jednogodišnju posudbu u novopečeni mađarski prvoligaš Diósgyõr. Radi se o klubu koji je u netom završenoj sezoni osvojio titulu u nižem rangu i zahvaljujući tome izborio povratak u mađarsku elitu. 

Podsjetimo, Sentić je pretprošle sezone bio na posudbi u Varaždinu, gdje je bio prvi izbor i klubu je pomogao izboriti SuperSport HNL. Prošle godine neočekivano je dobio priliku zbog teške ozljede Lovre Kalinića i odmah se istaknuo sjajnim obranama, kojima je Hajduku donio više bodova.

Hajduk ima više opcija na golu

Činilo se da se nametnuo kao privremena jedinica, ali dolaskom Ivana Leke zaredao je nekoliko kikseva, publika na Poljudu ga je počela ismijavati, zbog čega ga je i klub javno podržao, ali izgubio je mjesto među stativama. 

Na gol je stao Ivan Lučić, a Sentić je pao u drugi plan i sada će se ponovno pokušati nametnuti na posudbi. Očekuje se da će u idućoj sezoni na golu Hajduka biti oporavljeni Kalinić, a tu su još Lučić, golman juniora Borna Buljan i Toni Silić, koji se vraća s posudbe u Dugopolju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.