Mladi nogometaš iz hrvatskog amaterskog kluba otišao na probu u Premier ligu

Foto: NK Župa dubrovačka

NK ŽUPA dubrovačka na društvenim mrežama objavila je da je njezin mladi nogometaš Filip Boro otišao na probu u Brighton. "S velikim ponosom javljamo kako je naš Filip Boro (2011. god) otišao na probu ni više ni manje nego u veliki engleski klub Brighton! Filip je jedan od najboljih igrača svoje generacije i veliko nam je zadovoljstvo što je to prepoznao jedan premierligaški klub. Filipe, sretno, tvoja Župa ti želi puno sreće i uspjeha!" stoji u objavi amaterskog kluba s juga Hrvatske.

Župa dubrovačka je aktualni seniorski prvak Prve županijske nogometne lige Dubrovačko-neretvanske, dok se sada nalazi na pretposljednjem, 11. mjestu u konkurenciji 12 klubova. Mladi Boro je igrajući za pionire Župe ove sezone upisao šest nastupa, dok je prošle zabio 17 golova.

S velikim ponosom javljamo kako je naš Filip Boro (2011. god) otišao na probu ni više ni manje nego u veliki engleski...

Objavljuje NK Župa dubrovačkaPonedjeljak, 21. listopada 2024.

Brighton je jedna od najintrigantnijih priča engleskog nogometa

Brighton se nakon osam kola nalazi na petome mjestu Premier lige. Riječ je o klubu koji je dugo jedna od najintrigantnijih priča otočkog nogometa. Otkako je njihov vlasnik postao Tony Bloom, profesionalni kladioničar i kockar rođen u Brightonu, klub uživa ponajbolje rezultate u svojoj povijesti.

Njegova prva sezona u Premier ligi bila je 2017./2018. U toj i naredne tri sezone Brighton je preživljavao malo iznad zone ispadanja, a nakon toga je zauzeo deveto, šesto i jedanaesto mjesto. Brightonov pozitivni nogomet zapeo je za oko mnogima još u ovim slabijim sezonama, dok je pod Grahamom Potterom i Robertom De Zerbijem postao momčad koja može biti primjer mnogima.

Objavili smo veliku priču o tom klubu, a možete je pročitati OVDJE.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.